Skip links

Nieuw jasje, zelfde comfort

Het vrouwencondoom is terug van (eigenlijk nooit) weggeweest! Met een geheel nieuwe stijl herintroduceert Mediphos OTC Consumer Health het vrouwencondoom in Nederland: van Femidom naar FC2 female condom. Niet alleen de naam is veranderd, maar ook de verpakking heeft een volledig nieuwe uitstraling. De voordelen en werking zijn vertrouwd: optimale bescherming tegen zwangerschap en soa’s, women in control en extra genot voor hen én hun partners.

Van vooroordelen naar voordelen

Met een vernieuwd uiterlijk blaast de nieuwe Nederlandse distributeur het vrouwencondoom nieuw leven in. Wie aan het vrouwencondoom denkt, heeft vaak nog associaties met de oude eigenschappen. Onterecht: meer dan tien jaar geleden is het vrouwencondoom vernieuwd met een nieuw materiaal en bijbehorende voordelen, voor vrouwen én mannen. Hoog tijd om dit voorbehoedsmiddel in het zonnetje te zetten en te herintroduceren op de Nederlandse markt.

Women in control

Met FC2 hebben vrouwen de controle. Het vrouwencondoom kan een paar uur vóór de seks worden ingebracht, dus geen (ongemakkelijke) onderbrekingen meer in the heat of the moment. Ook niet onbelangrijk: de vrouw is altijd verzekerd van de beste bescherming tegen ongewenste zwangerschap en soa’s. Daarnaast zijn er geen bijwerkingen en allergieën door het gebrek aan hormonen en latex: wél het natuurlijke gevoel, maar geen huidirritaties, hoofdpijn of stemmingswisselingen.

Wél de lusten, niet de lasten

Het FC2 vrouwencondoom is gemaakt van zacht nitril: een materiaal dat drie keer zo sterk is als latex, maar een stuk dunner dan reguliere mannencondooms voor een natuurlijk gevoel tijdens seks. Ook het glijmiddel aan de binnen- én buitenkant van het condoom draagt bij aan een intieme beleving. Maar dat is nog niet alles: door een slim ontwerp kan de buitenste ring, die over de ingang van de vagina valt, de clitoris extra stimuleren en kan de ring die wordt ingebracht bij de vrouw zorgen voor extra plezier bij de man. Doordat het condoom zich vormt naar de vaginawanden van de vrouw is er daarnaast is er geen gedoe met maten en past FC2 altijd. Meer genot, zonder zorgen.

De feiten op een rij:

  • Hoge betrouwbaarheid van minimaal 95% én extra bescherming tegen soa’s.
  • Latex-, hormoon-, gluten- en allergeenvrij: geen vervelende bijwerkingen, allergieën of intoleranties.
  • Een natuurlijk en intiem gevoel met extra stimulatie voor vrouw én man.
  • Kan een paar uur van tevoren worden ingebracht: geen pauzes meer in de slaapkamer!
  • Geur- en geluidloos en te gebruiken met glijmiddel op olie- en waterbasis.
  • Past altijd en blijft goed zitten, ook als de erectie verslapt.
  • Makkelijk in gebruik.