Skip links

Het vrouwencondoom: óók een verademing voor de man

Voor vrouwen is FC2 female condom een welkome aanvulling op het anticonceptie en soa-preventie assortiment: het vrouwencondoom geeft hen de controle over de bescherming tegen zwangerschap en soa’s en eventuele bijwerkingen en allergieën worden buitenspel gezet. Niet alleen voor vrouwen is het vrouwencondoom een verbetering, ook voor mannen brengt FC2 voordelen met zich mee. Na gebruik beoordeelt 74% van de mannen dit condoom als ‘beter’ of ‘veel beter’ dan reguliere mannencondooms. Hieronder staan vijf redenen waarom mannen het vrouwencondoom zo positief beoordelen, of beter gezegd: waarom het een verademing is voor mannen!

1. Optimale bescherming en tóch genieten
FC2 is gemaakt van nitril: een materiaal dat sterker is dan latex en zorgt voor de beste bescherming. Door het slimme ontwerp valt het vrouwencondoom over de ingang van de vagina, waardoor ook de kans op soa’s een stuk kleiner wordt. Optimale bescherming zonder zorgen, ook voor mannen.

2.Een natuurlijk gevoel én meer stimulatie
Het vrouwencondoom geeft niet alleen een goed gevoel door de optimale bescherming van nitril, maar ook meer genot. Nitril is dunner dan latex en neemt de lichaamstemperatuur van de gebruikers over. Het resultaat? Het meest natuurlijke gevoel en een intieme beleving. Ook kan de ring die wordt ingebracht bij de vrouw zorgen voor extra stimulatie bij de man.

3. Passend plezier
FC2 heeft dezelfde lengte als een regulier mannencondoom, maar is wijder en vormt zich naar de vaginawanden van de vrouw. Daardoor heeft de man geen last meer van een (te) strak condoom en blijft FC2 ook zitten als de erectie verslapt. Geen gedoe met condoommaten en ongestoord plezier.

4. Geen onderbrekingen
Het vrouwencondoom kan al vóór het vrijen worden ingebracht: geen (ongemakkelijke) onderbrekingen meer in the heat of the moment. Ook hoeft FC2 in tegenstelling tot een regulier condoom, niet meteen na het vrijen verwijderd te worden. Zo kun je lekker blijven liggen en het moment zo lang laten duren als je wilt.

5. Gedeelde verantwoordelijkheid
Last but not least: het liefdesspel wordt met z’n tweeën gespeeld. FC2 draagt hieraan bij, door vrouwen de controle te geven. Zo zijn mannen niet meer degenen die altijd die bescherming meenemen en kan de vrouw ten alle tijden het initiatief nemen.

Deze vijf pluspunten zijn niet onopgemerkt gebleven: uit onderzoek blijkt dat 74% van de 598 mannen na een half jaar gebruik van FC2, het vrouwencondoom als ‘beter’ of ‘veel beter’ dan reguliere mannencondooms beoordeelt. Ook gaven zij aan dat het vrouwencondoom zorgt voor een toename in seksuele sensatie! Lees hier de uitkomsten van het onderzoek.

Nieuwsgierig geworden? Bestel FC2 hier!